2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI (GÜNCELLENDİ)

Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Evde Hasta Bakımı Programı Normal Öğretim Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.

Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Evde Hasta Bakımı Programı İkinci Öğretim Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.

Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Endüstriyel Cam ve Seramik Programı Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.

Not: Sonuçlar belirtilen sınıfa intibaka dair kazanılmış hak vermemekte olup, yatay geçiş ve muafiyet komisyonu incelemesi sonrasında hangi sınıfa intibak ettirileceği konusunda nihai karar münhasıran yüksekokula aittir.

Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2024 (Belirtilen gün içerisinde 08.00-17.00 saatleri arasında)

Kayıt Adresi: Uluyazı Kampüsü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÇANKIRI

Kayıt için öğrencilerimizin şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen gün içerisinde kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt haklarından vazgeçmiş sayılırlar.

KAYIT İÇİN İSTENİLEN BELGELER

1 - Nüfus Cüzdanı